Motorna ulja

TOTAL ENERGIES

Kompanija Total Energies poznata je po širokom spektru najsavremenijih ulja i maziva namenjenih automobilima, motorima, teretnim vozilama, građevinskim vozilima i mašinama, poljoprovrednoj mašineriji, ali i proizvodima namenjenim profesionalnim kupcima iz različitih grana industrije.

Proizvode brendova Total i Elf možete naći u našem asortimanu za sve gore navedene kategorije primena.

https://totalenergies.rs/sr/auto-maziva/auto-maziva/motorna-ulja

 

MODRIČA

Rafinerija ulja Modriča a.d. nudi više od 250 proizvoda svrstanih u sledeće grupe: Maziva i tečnosti za vozila i mehanizaciju, maziva i tečnosti za industrijska postrojenja, ulja i tečnosti za obradu metala, mazive masti i bio-program. Optimina motorna ulja zadovoljavaju visoke kriterijume proizvođača motornih vozila i drugih mašina, između koji su: Daimler, Opel, Vokswagen, Volvo, FIAT, BMW, Zastava, MAN, Scania, John Deere i drugi.

https://modricaoil.com/Product/Products/mehanizacija-motorna-ulja

 

GAZPROMNEFT

Gazpromneft ulja, maziva i tehničke tečnosti proizvodi u dvema fabrikama u Omsku i Frjazinu, (Moskovska oblast). Svi proizvodni pogoni imaju ISO sertifikat (proizvodnja, punjenje, skladištenje i distribucija ulja i maziva). Omska fabrika maziva je jedan od najnaprednijih objekata u Ruskoj federeciji. Postrojenje proizvodi širok spektar automobilskih, industrijskih i brodskih ulja, maziva i tehničkih tečnosti, a fabrika u Frjazinu proizvodi motorna, brodska, hidraulična, industrijska i transmisiona ulja, kao i višenamenska i specijalna ulja za proizvođače automobila Terrion i Rostselmash.

Brend Gazpromnjeft ulja pojavio se kao rezultat ekspanzije poslovanja Gazpromnjeft-Lubricants 2012. Proizvodnja ulja Gazpromnjefta za automobile i laka komercijalna vozila je odgovor na visoku potražnju tržišta za kvalitetnim mazivima u ovom segmentu tržišta. Brend Gazpromneft je zamenio dobro poznati Nisotec na tržištu Srbije.

https://gazpromneft-oil.ru/en/products

 

GTO LUBES

GTO LUBES ispunjava sve zahteve i specifikacije koje postavljaju savremeni proizvođači motora za putnička i teretna vozila. Ulja su formulisana da zadovolje sve napredne tehničke specifikacije i stroge ekološke propise i dolaze u visokokvalitetnim pakovanjima lakim za upotrebu.

Asortiman GTO LUBES proizvoda, sastoji se od motornih ulja za automobile, terenska i komercijalna vozila, za industrijsku primenu, građevinske i poljoprivredne mašine, masti, ulja za menjače, ulja za reduktore, turbinska ulja, itd, zatim asortimana maziva i sprejeva za automobilsku industriju, teške mašine, opštu i prehrambenu industriju.

https://gtolubes.com/product-category/passenger-car-motor-oils/

 

U našem asortimanu zastupljeni su i brendovi vodećih svetskih proizvođača ulja i maziva : Castrol, Mobil, Aral, Selenia,fabričkih brendova Ford (Motorcraft), GM, BMW... kao i proizvodi brendova: Sloven oil, Galax, FAM i mnogih drugih.