DVAEN

Uvoz i distribucija motornih i industrijskih maziva i tečnosti, akumulatora i filtera.

O nama

Mi smo kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom motornih i industrijskih maziva i tečnosti, akumulatora i filtera.

Medju inostranim partnerima, sa kojima imamo ugovor o distribuciji, su kompanije Total Energies(Francuska), Gazpromneft (Rusija), Rafinerija ulja Modriča(BiH) FI.BA (Grčka) i INCIGSYUASA (Tursko-japanski proizvodjač akumulatora).

U našem asortimanu su i premium brendovi ulja: Castrol, Aral, Mobil, Shell, Selenia, zatim fabričke marke: GM, BMW, Ford, VW, Mercedes, kao i proizvodi FAM-a, Galax-a i Sloven oil-a.

Razvili smo i dva svoja brenda Enoil maziva i tečnosti i Hammer akumulatore koji su sa odličnim odnosom cene i kvaliteta brzo našli svoje mesto kod potrošača.

U dodatnom programu su auto kozmetika i autooprema.

Za proizvode posedujemo prateću dokumentaciju: odobrenja proizvođača motora, tehnicke karakteristike, bezbedonosne liste i uverenja o kvalitetu. Naručenu robu isporučujemo sopstvenim vozilima ili brzom poštom.

Kupcima obezbedjujemo kompletnu servisnu i tehničku podršku preko nasih zaposlenih u centrali u Beogradu i predstavništvima u Nišu, Novom Sadu i Čačku. Potvrda kvaliteta našeg rada su i standardi: ISO 9001, 14001, 45001, 1002.

Sa asortimanom koji se stalno proširuje, trudimo se da odgovorimo svim zahtevima potrošača.